De laatste bruiloft van het jaar is altijd extra bijzonder, omdat je weet dat het weer een paar koude maanden zal duren voordat je weer zo'n geweldige dag mag vastleggen. Zoals jagers verdrietig zijn wanneer het jachtseizoen sluit, zijn fotografen verdrietig wanneer het bruiloftsseizoen afgelopen is. Tuurlijk, het is ook wel lekker om niet je kapot te hoeven zweten wanneer je de hele dag met je loodzware cameratas van hot naar her rent, maar je zal het toch ook wel missen.

Mijn laatste bruiloft van dit jaar was de bruiloft van Caspar en Frederike. Ze omschreven zichzelf als foto-uniek in plaats van fotogeniek, maar ik denk dat ze allebei wel zijn. Wat een heerlijk spontaan stel die gewoon durven toe te geven dat ze voor de camera staan maar niets vinden. Ik vind de foto's prachtig geworden!