De bruiloft van Mariken en Alex viel op één van de warmste dagen van het jaar. Mariken wilde voorkomen dat het zou regenen op haar bruiloft en had dus ter voorbereiding zonnegroetjes gedaan. Achteraf had ze misschien iets te veel zonnegroetjes gedaan, want de temperatuur liep op tot ver in de dertig graden. Gelukkig waren er zwembadjes voor de kinderen om in af te koelen en een ijskar voor een ander soort verkoeling.

Mariken en Alex wilden een bruiloft die helemaal bij hun paste: lekker gek en lekker ontspannen. Om gestress tijdens de trouwdag te voorkomen hadden we de trouwshoot al een maandje eerder gedaan. Tijdens de trouwdag stond er een levensgrote foto van het stel, waar de gasten mee op de foto konden, ideaal!

De feestlocatie had alle kleuren van de regenboog en overal was iets te doen. Een heus festival dus, waar de gasten ook gezellig bleven kamperen. Hier zijn de foto's van deze schitterende dag!